Autokomerc Centar Aerodrom, audi diler u okviru Autokomerc Holdinga, od januara ove godine nastavio je sa prodajom vozila ovog proizvođača.

Na ovogodišnjem BG Car Show 02, Autokomerc Centar Aerodrom izašao je sa kompletnom ponudom iz Audijeve game, tako da su se na sajamskom štandu mogli pogledati modeli A3, veona aktuelni i atraktivni A4 sa dva tipa motora i nivoa opreme, zatim model A6, kao i produžena verzija modela A8 koja je ujedno bila i najskuplji sajamski eksponat ove godine. Pored toga na sajmu nije izostao ni Audi Q7, kao vrhunsko terensko vozilo, ali ni sportisti kao što su Audi A5 i Audi TT Coupe.

Po posebnim sajamskim uslovima ponuđeni su modeli A3 i A6 sa 4% popusta, dok je za modele A5, Q7 i A8 sajamski popust iznosio 5%. Kao i ranije i za vreme sajma za model A3 Dream važe posebni promotivni uslovi tako da je A3 sa Dream paketom opreme moguće kupiti po ceni od 19.589€, dok A3 Sportback sa istim paketom košta 20.490€. Model A6 2.0TDI sa business paketom i manelnim menjačem ponuđen je po ceni od 39.990€ dok je verzija sa mutitronic automatskim menjačem u ponudi već od 43.990€, a isti model sa 2.0TFSI benzinskim agregatom im cenu od 42.990€.

Za modele A3 i A4 pored sjamskih uslova uz lizing opciju Autokomerc Centar Aerodrom svojim klijentima nudi i 5 godina gratis kasko osiguranja.