Autokomerc d.o.o

25 godina sa Vama

Tokom 25 godina uspešnog rada kompanija Autokomerc je unapređivala opseg poslovanja u domenu auto industrije. Zahvaljujući širokom dijapazonu usluga koje nudimo, u prilici smo da zadovoljimo  raznovrsne potrebe i ukuse naših klijenata.

25 godina doneli su nam bogato iskustvo i znanje. Ovaj izuzetan jubilej predstavlja ujedno i obavezu da u budućnosti pratimo aktuelne svetske trendove, kako bismo ih primenili na  domaćem tržištu i dokazali se kao inovator i lider u automobilskoj industriji.

Mera našeg uspeha su zadovoljni klijenti koji nam se ponovo vraćaju.

Glavne delatnosti kompanije Autokomerc predstavljaju ogranci:

  • Autokomerc Centar Aerodromovlašćeni diler i serviser za Audi

Autokomerc Centar Aerodrom je 2007. godine izgradio jedini ekskluzivni Audi centar u Srbiji. Izložbeno – prodajni salon se prostire na 2.500 kvadratnih metara i uređen je po najmodernijim Audi standardima. U okviru Audi  centra nalazi se i servisni prostor od 2.000 kvadratnih metara, gde se vlasnicima Audi vozila pružaju visoko kvalitetne servisne usluge.

  • Autokomerc Komision – ovlašćeni diler i serviser za Volkswagen vozila

Autokomerc Komision je ovlašćeni Volkswagen diler sa najdužom tradicijom na prostoru Srbije.

Od decembra 2002. godine Autokomerc Komision se nalazi u modernom objektu, projektovanom i izgrađenom prema najnovijoj strategiji koncerna Volkswagen.

Centar obuhvata prodajno – izložbeni salon za Volkswagen program, servis (mehaničarsko, električarsko, limarsko, farbarsko odeljenje i perionicu u funkciji celog centra), kao i prodavnicu originalnih rezervnih delova za VW i Audi, sa najvećim magacinom rezervnih delova u Srbiji.

Pored toga što smo ovlašćeni diler i serviser za Volkswagen i Audi, u naš opseg poslovanja spadaju i sledeće delatnosti:

  • Autokomerc Polovna vozila – raspolaže velikim izborom polovnih automobila, proverenog porekla, sa garancijom. www.autokomerc.net/polovna-vozila
  • Autokomerc Logistika – pored pružanja standardnih logističkih usluga, u našoj ponudi se nalazi i parking prostor za rent-a-car firme, lizing kuće i ostale klijente koji imaju slične potrebe. Parking je izuzetno velikog kapaciteta, sa obezbeđenjem 24/7. Pored čuvanja, nudimo i usluge pranja vozila (naš perač ili samouslužno), čuvanja zimskih i letnjih guma, servisiranja automobila. U okviru kompleksa se nalazi i najsavremenija samouslužna perionica sa 4 mesta za pranje putničkih vozila, kombija i manjih kamiona. Perionica je otvorena 0-24h. Za flote vozila nudimo posebne pogodnosti.
  • Autokomerc karting centar – prva profesionalna i licencirana karting stazu na Balkanuwww.kart.rs

Karting privlači kako ljubitelje automobilizma i profesionalne vozače, tako i rekreativce koji žele da vožnju dožive na jedan potpuno nov i dinamičan način.  Na stazi Autokomerc Karting Centra u sezoni se organizuje čak 30.000 vožnji, a za poslednjih godinu i po dana imamo gotovo 20.000 registrovanih korisnika. Sve je veći broj stranih gostiju, koji karting biraju  kao jednu od najboljih rekreativnih zabava i atrakcija prilikom posete Beogradu.

Karting centar su mnoge firme prepoznale kao idealnu aktivnost za team building-e i promocije svojih proizvoda, a mi smo ponosni na činjenicu da nam se klijenti uvek iznova vraćaju. Takođe, naš karting centar je vrlo popularno mesto za organizaciju dečijih rođendana, o čemu svedoči mnogo srećnih slavljenika i njihovih gostiju. Na raspolaganju su vam baby, junior i veliki kartinzi, kako za individualne vožnje, tako i za korporativne zakupe ili rođendane. Naš event team je tu za vas da predloži i realizuje čitav paket usluga po vašoj meri.

  • Autokomerc racing team – sa puno entuzijazma obučava mlade vozače, kako za učešće u šampionatima, tako i za obično uživanje u vožnji kartinga. Klub vodi višestruki šampion u kartingu SR Jugoslavije.

Važna dokumenta