Autokomerc Karting Centar – prva profesionalna i licencirana karting stazu u Srbiji.

www.kart.rs

Karting privlači kako ljubitelje automobilizma i profesionalne vozače, tako i rekreativce koji žele da vožnju dožive na jedan potpuno nov i dinamičan način.  Na stazi Autokomerc Karting Centra u sezoni se organizuje čak 30.000 vožnji, a za poslednjih godinu i po dana imamo gotovo 20.000 registrovanih korisnika. Sve je veći broj stranih gostiju, koji karting biraju  kao jednu od najboljih rekreativnih zabava i atrakcija prilikom posete Beogradu.

Karting centar su mnoge firme prepoznale kao idealnu aktivnost za team building-e i promocije svojih proizvoda, a mi smo ponosni na činjenicu da nam se klijenti uvek iznova vraćaju. Takođe, naš karting centar je vrlo popularno mesto za organizaciju dečijih rođendana, o čemu svedoči mnogo srećnih slavljenika i njihovih gostiju. Na raspolaganju su vam baby, junior i veliki kartinzi, kako za individualne vožnje, tako i za korporativne zakupe ili rođendane. Naš event team je tu za vas da predloži i realizuje čitav paket usluga po vašoj meri.

U okviru Autokomerc Karting Centra se nalazi i Go Kart café gde se možete opustiti i relaksirati uz osveženje koje vam nudimo.

Na raspolaganju smo vam za realizaciju vaših ideja i želja.

Kod nas možete organizovati:

–          rođendane

–          korporativna druženja

–          korporativne prezentacije

–          team building-e

–          atraktivna venčanja.

Autokomerc Racing Team – sa puno entuzijazma obučava mlade vozače, kako za učešće u šampionatima, tako i za obično uživanje u vožnji kartinga. Klub vodi višestruki šampion u kartingu SR Jugoslavije.