Autokomerc d.o.o

25 godina sa Vama

Autokomerc d.o.o. je najstarija domaća privatna kompanija u oblasti automobilske industrije, osnovana 1992. godine.
Tokom 25 godina uspešnog poslovanja, naša kompanija se bavi prodajom i servisiranjem novih i korišćenih motornih vozila, konstantno usavršavajući i šireći svoj opseg ponude u usluga. Profesionalizam i visok kvalitet u radu i odnosu prema klijentima, pozicionirali su Autokomerc među najuspešnije kompanije u domaćoj auto industriji.

Autokomerc je zvanični diler eminentnih svetskih brendova automobila.

Glavne delatnosti kompanije Autokomerc predstavljaju ogranci:

  • Autokomerc Centar Aerodrom – zvanični diler i serviser za Audi
  • Autokomerc Komision – zvanični diler i serviser za Volkswagen

U našim salonima, izgrađenim po visokim standardima premimum brendova koje zastupamo, naši klijenti mogu naći izuzetnu ponudu novih vozila.

Pored toga što smo ovlašćeni diler i serviser za Volkswagen i Audi, u naš opseg poslovanja spadaju i sledeće delatnosti:

Autokomerc Polovna vozila, Autokomerc Logistika, Autokomerc Karting centar, Autokomerc racing team, kao i maloprodaja i veleprodaja originalnih rezervnih delova.

Tradicija duga 25 godina, ljubav prema automobilima, visoko kvalitetna usluga u domenu prodaje i servisiranja automobila, kao i pouzdanost, efikasnost i profesionalna posvećenost radu, rezultirali su ukazivanjem poverenja od strane naših klijenata. Konstantno unapređenje odnosa sa klijentima i njihovo zadovoljstvo predstavljaju nove izazove za budućnost u svakom segmentu poslovanja.

 

POLITIKA KVALITETA I ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE