Autokomerc polovna vozila. Prodaja polovnih vozila.

O Nama

Autokomerc d.o.o.

Autokomerc je najstarija domaća privatna firma u automobilskoj industriji.
Od svoga osnivanja, firma se bavi isključivo prodajom i servisiranjem novih i korišćenih motornih vozila, ostajući verna poslovanju u okviru automobilske branše. Konstantna želja za širenjem okvira našeg poslovanja i ljubav prema automobilima pozicionirala je Autokomerc u sam vrh poslovanja i omogućila nam da razvijemo snažnu i pouzdanu infrastrukturu širom Republike Srbije.

U okviru firme nalaze se dva Volkswagen dilerska objekta najviše klase, kao i jedini ekskluzivni i najveći Audi dilerski objekat u zemlji.

Dodatne aktivnosti naše kompanije obuhvataju Autokomerc karting centar, jedinu licenciranu karting stazu na Balkanu, Autokomerc racing team, tehnički pregled vozila, usluga registracije motornih vozila i maloprodaju i veleprodaju originalnih rezervnih delova.

Ove godine, Autokomerc slavi dvadeset godina poslovanja. Posle dve decenije možemo da se pohvalimo sa preko dvadeset hiljada zadovoljnih klijenata širom zemlje. U vreme ovog velikog jubileja obavezali smo se da nastavimo tradiciju uspešnog poslovanja odlučnije i predanije jedinom iskrenom cilju, ljubavi prema automobilima i želji da ispunimo sva očekivanja naših klijenata.

Imate nalog?

Izgubili ste lozinku?